Home / archiefcentraal / pupillen werken aan techniek bij sv dalfsen

pupillen werken aan techniek bij sv dalfsen

Op de velden van SV Dalfsen deden woensdag 34 E-pupillen mee aan de eerste techniekdag. Jonge voetballers en voetbalsters konden kennis maken met allerlei voetbaltechnieken. Tussen de middag kregen zij een gratis lunch aangeboden.

Na de warming-up werden drie onderdelen afgewerkt, waarbij ze onder meer door een soort brievenbus moesten schieten. Daarnaast werden er allerlei oefeningen in de middencirkel gegeven en via een laddercompetitie kwam de ‘kegelkampioen’ tot stand.

Na een glaasje ranja was het tijd om te starten met negen technische onderdelen die in groepjes aangeboden werden, waaronder hooghouden, koppen, jongleren en mikken op doel.

Na een broodje knakworst en/of – kaas konden de spelers hun circuit vervolgen. Als afsluiting volgde nog een 4 tegen 4 toernooi, waarbij “Feyenoord” als uiteindelijke winnaar uit de strijd kwam. Na een bedankje voor de helpende ouders en vrijwillige trainers, kregen alle deelnemers een certificaat met een foto. Moe, maar voldaan, ging iedereen om 15:45 uur weer huiswaarts.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.