Home / archiefcentraal / pleegmoeder gezinshuis de loot vervolgd

pleegmoeder gezinshuis de loot vervolgd

Het onderzoek in deze zaak is afgerond, maar het Openbaar Ministerie is nog bezig met de dagvaarding. Pas als die klaar is, kan worden gezegd voor welke zaken de vrouw vervolgd wordt en om hoeveel slachtoffers het gaat.

De Loot is onderdeel van de christelijke leefgemeenschap Stichting De Terebint uit Punthorst. Ook daar zou veel mis zijn. Negen oud-medewerkers vertelden in juli in een aflevering van het EO-programma De Vijfde Dag dat er in Punthorst sprake was van vernedering, religieuze dwang en mishandeling. Het Openbaar Ministerie is ook een onderzoek naar deze zaak begonnen.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.