Home / archiefcentraal / negen autos bij twee aanrijdingen op n35

negen autos bij twee aanrijdingen op n35

Bij twee aanrijdingen op de N35 in de richting van Raalte naar Zwolle, waren dinsdagochtend 1 oktober negen auto’s betrokken. Een persoon waarvan de personalia nog niet bekend zijn, is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De eerste aanrijding vond tegen half negen ter hoogte van Wythmen plaats waar drie auto’s op elkaar botsten. Daardoor ontstond een file. Een bestuurder van een bestelbus had dit te laat door en botste er achterop. Dat gebeurde ter hoogte van een pannenkoekenrestaurant aan de Heinoseweg. Er ontstond een kettingbotsing waarbij naast de bestelbus nog eens vijf auto’s betrokken waren. De weg werd in beide richtingen gestremd en via de Parallelweg en via Dalfsen omgeleid.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.