Home / archiefcentraal / mo bros ommen doet movember

mo bros ommen doet movember

Niet vreemd opkijken als je in Ommen in november plotseling baarden en snorren ziet. Het team Mo Bros Ommen doet mee aan de internationale actie Movember 2013. Een actie om onder andere meer aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker.

Lees wat de actie inhoudt en hoe je mee kan doen in het persbericht van de Mo Bros in Ommen:

Op 31 oktober gaat team Mo Bros Ommen deelnemen aan Movember 2013. Een groep echte kerels uit onze stad laten in de maand november hun snor staan om op een stoere manier aandacht te vragen en geld op te halen voor het onderzoek naar alle mannelijke vormen van kanker (teelbal- en prostaatkanker).

Stoere mannen Bas Bosscher, Marcel Kerskes en Robin Veurink hebben de handen ineen geslagen en nemen met het Mo Bros Ommen team deel aan het wereldwijde initiatief Movember. Doordat deze echte kerels hun snorren laten groeien én verzorgen vragen zij hun omgeving om steun voor Movember. Dit kan zijn door het doneren van geld of ook deel te nemen aan het Ommense Mo Bros team. Meedoen kan door aanwezig te zijn bij de start van deze actie op donderdag 31 oktober om 20:00 uur bij Kapsalon De Kapper. Op deze avond komen de stoere Mo Bros leden bij elkaar. Daar ontvang je informatie over de verschillende stoere snorren (Mo’s) die je kan laten groeien en een pakket met tools om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Movember.

Sluit je dus aan bij ons Movember team en knok mee voor het goede doel door essentiële fondsen te werven en bewustwording van prostaat en teelbalkanker te vergroten. Wij willen één ding, verandering!

Meld je dan hier aan: https://www.movember.com/nl/register/ Doneren is mogelijk via https://www.movember.com/nl/donate/payment/team_id/1102205

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.