Home / archiefcentraal / mansier wordt bierstube bij oktoberfest

mansier wordt bierstube bij oktoberfest

Aanstaande zaterdag verandert de grote zaal van Mansier weer in een onvervalste ‘Bierstube’ tijdens de derde editie van het Oudleusener Oktoberfest. Om 20.30 uur gaan de deuren open voor een avondje vol bierpullen, dirndl-jurken en lederhosen.

Bijbehorende feestmuziek en een optreden van het duo Heinrich und Diedrich maken de ‘stimmung’ helemaal compleet. Wie in stijl verkleed komt kan rekenen op een leuke verrassing. De entreeprijs bedraagt vijf euro en net als voorgaande jaren gaat een deel van de opbrengst naar het nieuw aan te leggen evenemententerrein in Oudleusen. Een commissie onder de vlag van Plaatselijk Belang Oudleusen is al ruim vijf jaar met de gemeente in overleg over een permanente locatie en de precieze invulling van het terrein. Zodra er duidelijk is, wil de commissie snel kunnen schakelen om een mooi terrein in te richten waar ook de ijsbaan een vaste plek kan krijgen. Een succesvol Oktoberfest brengt dat doel weer een stapje dichterbij.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.