Home / archiefcentraal / mannen weten la vida ook te vinden

mannen weten la vida ook te vinden

Na een stormachtige start van de nieuwe zaak in augustus – nu ook met mannenmode – heeft La Vida niet meer stil gezeten. Veel mannen komen binnen. “Dit geeft nog meer plezier in ons vak want wat is er nu leuker dan zowel man als vrouw te bedienen,” zegt Klaasje. “Door de merken JACK & JONES samen met VERO MODA komt ook de jonge doelgroep ruim aan bod! We kunnen hier alleen maar blij mee zijn.”

La Vida blijft de vinger aan de pols houden wat betreft de nieuwste collecties. Deze zijn uitgebreid met Cowboysbag tassen en schoenen van het merk Tamaris. Comfortabel met een trendy touch samen met gastvrijheid, zijn voor La Vida sleutelwoorden. Daar blijven ze ook in de toekomst hun best voor doen. Wat de maten betreft: deze gaan voor de vrouw vanaf 34 tot 46-48 en voor de man heeft La Vida zelfs jeans in lengtemaat 40 op de plank liggen.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.