Home / archiefcentraal / lederhosen en pullen bier bij dalfser oktoberfest

lederhosen en pullen bier bij dalfser oktoberfest

De Trefkoele is zaterdagavond 12 oktober weer een stukje Beieren in Dalfsen. Dan staat een nieuwe editie van het Dalfser Oktoberfest op het programma. De kaartverkoop is gestart en gaat voorspoedig. Zitplekken zijn alleen in de voorverkoop te bemachtigen. Aan de kassa gekochte kaarten garanderen geen zitplek.

Dit jaar wijkt het Oktoberfest uit naar hal 2 van De Trefkoele in verband met de bouw van het nieuwe Kulturhus Trefkoele+. Maar het feest wordt er zeker niet minder om. Er wordt uitgepakt met een drietal bands en een spectaculaire act.

Het Dalfser Oktoberfest staat vooral bekend om de gemoedelijke sfeer voor jong en vooral ook oud en natuurlijk de gezellige aankleding. Aan dit laatste punt wordt dit jaar weer extra zorg besteed, evenals aan het liefhebberspodium. Vorig jaar werd dit element zeer gewaardeerd door de bezoekers die wel van de sfeer en muziek, maar minder van de drukte houden.

Het Dalfser Oktoberfest gaat op 12 oktober om 19 uur gelijk van start met een goede band. De zaal is vanaf 18.30 uur open, dus zorg dat je op tijd bent. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Trefkoele, Primera Dalfsen en het Oude Station.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.