Home / archiefcentraal / kunst bekijken en beleven bij erve t hacht

kunst bekijken en beleven bij erve t hacht

eren schilderen met kunstenares Lorette Hommels en kijken naar het werk van Joke Waterink. Bij atelier Erve ’t Hacht in Ane kan dat tijdens de Week van de Amateurkunst. In dezelfde week kun je ook het atelier bekijken tijdens het Open Atelier.

Lees er meer over in de aankondiging van Erve ’t Hacht:

In de week van 28 oktober t/m 1 november 2013 vindt in het Vechtdal de Week van de Amateurkunst plaats. Eén van de cultuurparels in het Vechtdal, Erve ’t Hacht in Ane, opent daarom op dinsdag 29 oktober vanaf 10.00 uur haar deuren voor een Open Atelier. Op woensdag 30 oktober is er daarnaast een gratis workshop tekenen/schilderen in het bijzondere atelier van Joke Waterink.

Atelier Erve’ t Hacht is onderdeel van een multifunctioneel agrarisch bedrijf. De sfeervolle ‘oude’ hooiberg gaat helemaal op in de fraaie omgeving rond het Engelandsche bos. Kunstenares Joke Waterink laat hier op 29 oktober graag haar werk zien, dat bestaat uit (acryl) schilderdoeken en beschilderde oude panelen en deuren. Daarnaast kunnen geïnteresseerden meedoen met een workshop op woensdag 30 oktober, van 13.00 tot 16.00 uur.

De gratis workshop wordt gegeven door beeldend kunstenares Lorette Hommels. Zij oefent dan met de deelnemers met de materialen houtskool, pastelkrijt en acrylverf. Dit alles rondom een spannend stilleven.

Meer informatie

De koffie staat klaar tijdens het Open Atelier bij Erve ’t Hacht, Engeland 6 in Ane. Voor de workshop op 30 oktober geldt een maximaal aantal deelnemers, dus graag opgeven via info@ervehacht.nl. Meer informatie: www.ervehacht.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.