Home / archiefcentraal / klinge biedt al drie generaties fietskwaliteit

klinge biedt al drie generaties fietskwaliteit

De fietswereld is al jaren in beweging. Veranderingen volgen elkaar snel op en dan is het volgen Gerco Klinge van Klinge Tweewielers in Nieuwleusen zaak om een totaalpakket te kunnen bieden en snel te kunnen schakelen. “Snelle service, goed advies en topkwaliteit leveren is waar wij als Klinge Tweewielers voor staan,” aldus Klinge. “Al drie generaties lang zitten wij in de fietsen dus wij weten waar we over praten. Zowel op het gebied van stadsfietsen als sportieve fietsen, mountainbikes, transportfietsen en elektrische fietsen bent u bij ons aan het juiste adres.”

Vooral de markt van transport-, en elektrische fietsen zijn de afgelopen jaren alleen maar groter geworden. Die trend lijkt de aankomende jaren door te gaan. In de winkel hebben deze fietsen dan ook een prominente plek. “Voor de mensen die voor handgemaakte topkwaliteit willen gaan voeren wij het merk RIH. Dat is een fiets die tot in de puntjes toe perfect is afgewerkt met hoogwaardige materialen.”

Ook heeft Klinge een gratis haal- en breng, service in en rondom Nieuwleusen. “Deze service wordt enorm gewaardeerd door onze nieuwe en bestaande klanten en ze maken daar dan ook gretig gebruik van. Staat er een fiets bij ons in reparatie, dan heeft de klant de mogelijkheid om een leenfiets mee te krijgen, ook dat is kosteloos.” Fietsliefhebbers worden uitgenodigd om eens vrijblijvend een kijkje te nemen aan de Rollecate 2 in Nieuwleusen. De koffie staat klaar.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.