Home / archiefcentraal / kids roefelen er op los in dalfsen

kids roefelen er op los in dalfsen

Ruim 200 schoolkinderen gingen woensdag ‘roefelen’ bij 40 bedrijven in Dalfsen tijdens de jaarlijkse Roefeldag. De kinderen uit de groepen zeven en acht van de Dalfser basisscholen namen een kijkje in de wereld van werkende volwassenen.

De kinderen kregen antwoord op talloze vragen: hoe werkt bijvoorbeeld een molen? Hoe gaat het er aan toe in de keuken van een restaurant? Wat doen ze in het gemeentehuis of in een woonzorgcentrum? Een leuke en leerzame middag was het resultaat.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.