Home / archiefcentraal / jubileum voor juf rita en meester gerrit

jubileum voor juf rita en meester gerrit

Bij de Boslust, de school voor zeer moeilijk lerende kinderen in Ommen, werd onlangs het vijfentwintig jarig jubileum gevierd van meester Gerrit Koning en juf Rita Keep. Beiden zijn sinds het schooljaar 1988/1989 aan deze school verbonden.

In de beginjaren van hun Boslust-carrière waren beiden groepsleerkracht. Nu is juf Rita Keep ambulant begeleidster en begeleidt zij leerlingen in het regulier onderwijs. Gerrit Koning is teamleider van de VSO T/P-afdeling.

Het jubileum werd op beide locaties van de school gevierd. Voor juf Rita Keep en haar leerlingen was er een Poppentheater met als voostelling ‘Los Patatos Bandtos’. De leerlingen van de afdeling van meester Gerrit Koning kregen een disco in het ATC-gebouw aangeboden. Na schooltijd was er een receptie voor beiden, alwaar veel collega’s de jubilarissen kwamen feliciteren.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.