Home / archiefcentraal / jubilerend volco houdt reunie feestavond

jubilerend volco houdt reunie feestavond

Ter gelegenheid van haar 50-jarig bestaan houdt volleybalvereniging Volco uit Ommen op 12 oktober een reünie-feestavond voor leden en oud-leden. Feestlocatie is café restaurant Flater te Ommen.

Op 27 mei bestond Volco 50 jaar. De Ommer volleybalvereniging viert dit jubileum met diverse activiteiten voor alle leeftijdscategorieën, verspreid over het hele kalenderjaar. Met de provinciale kampioenschappen schoolvolleybal in april, de Volcolympics voor de mini’s en de officiële receptie met uitreiking van een Koninklijke Onderscheiding aan Ronald Bakker in mei en begin september het snerttoernooi voor de recreanten, kan de jubileumcommissie terugkijken op een paar zeer geslaagde evenementen in een bomvolle sporthal en Volcohome..

De jubilerende vereniging heeft dit jaar nog een aantal onderdelen op het feestprogramma staan, waaronder een reünie-feestavond op zaterdag 12 oktober voor leden vanaf de A-jeugd en oud-leden. “Het loopt lekker met de aanmeldingen, met name van de huidige leden. We hopen natuurlijk dat ook veel oud-leden zich opgeven en anderen die actief waren binnen Volco. Het is juist zo leuk om herinneringen op te halen en oud-teamgenoten weer eens te spreken,” aldus een lid van de jubileumcommissie.

Omdat verwacht werd dat het VolcoHome te klein zou zijn voor alle feestgangers, is voor de reünie als feestlocatie gekozen voor café restaurant Flater – sponsor en naamgever van het succesvolle jaarlijkse Flatertoernooi aan het begin van het volleybalseizoen.

Wie naar de reünie-feestavond wil dient zich aan te melden via de site van Volco: www.volco-ommen.nl. Aanmelden kan nog tot 7 oktober. “Hoe meer Volcolui hoe beter”.

Lees ook

Heren TCO succesvol in de najaarscompetitie

OMMEN – Twee herenteams van TCO zijn zeer succesvol geweest in de najaarscompetitie van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.