hockeyers griezelen met halloween

Bij hockeyclub MHC Dalfsen waren er 140 kinderen verkleed als heks, spook of tovenaar. MHC noemt het een record aantal deelnemers.

Lees hieronder het verslag van MHC Dalfsen:

Een record aantal deelnemers bij het Halloweenfeest van de MHC Dalfsen van afgelopen zaterdag. Maar liefst 140 kinderen in de leeftijd tussen 6 en 12 jaar hadden zich uitgedost als heksen, spoken en tovenaars. Het Halloweenfeest lijkt daarmee een nieuwe traditie voor de hockeyclub te worden, naast het Oliebollentoernooi en het Familietoernooi.

Evenals voorgaande jaren was het griezelfeest in twee delen gesplitst. ’s Middags kon de jongste jeugd zich uitleven met allerlei spelletjes en op het springkussen, geheel belangeloos beschikbaar gesteld door Toyota van Leussen uit Dalfsen.

’s Avonds waren de C- en D-jeugd aan de beurt met een spooktocht door het bos. De kinderen moesten het verloren oog van de graaf van Gerner terug vinden in de bossen rond sportpark Gerner, waarbij ze allerlei duistere types tegenkwamen. Sommige kinderen vonden de figuranten wel heel erg eng. Geholpen door de prima weeromstandigheden, gingen de twintig vrijwilligers helemaal los met hun karikaturen. Uiteindelijk vonden de kinderen in één van de kleedlokalen het verloren oog van de graaf van Gerner terug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.