hebro racing levert weer een nederlands kampioen

In de eerste race tijdens het “race of the champions” weekend reed coureur Kervin Bos bekeken naar een tweede plaats achter winnaar Wayne Tessels. Hierdoor was het zaak in de tweede Supersportrace minimaal als tiende te finishen.

In deze tweede race liet Bos zien dat hij een sportman pur sang is door al snel voorop te gaan in de race. In plaats van uitrijden op een minimale tiende plaats ging hij de strijd aan om de overwinning. Halverwege de race koos Bos voor de titel en reed op zekerheid naar de tweede plaats en dus de Nederlandse titel.

“Ik ben supertrots op iedereen, team en sponsoren. Ik heb er jarenlang dichtbij gezeten en nu is het eindelijk gelukt. Zondag ben ik er nog hard afgegaan op Silverstone en deze week druk bezig geweest met mijn herstel. De eerste race was ik wat gespannen, bij de tweede zat ik veel relaxter op de fiets. Het is spijtig dat Raymond Schouten niet kon rijden vanwege een zware blessure. Dan klinkt het hard, maar in de eerste wedstrijden ben ik er ook hard afgegaan, schouder uit de kom. Het kampioenschap wordt in de laatste race verdiend en dat hebben we gedaan” triomfeerde Bos na afloop.

Tijd voor veel festiviteiten zullen er niet zijn. Volgend weekend wacht er al weer een wedstrijd in Engeland om het British kampioenschap. Misschien wel een opstap naar een nieuw vervolg aan zijn race carrière.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.