Home / archiefcentraal / eerste off the roadrit in balkbrug

eerste off the roadrit in balkbrug

Je rijdt niet over de verharde wegen, maar door de modder van de zandwegen, langs de takken van het bos en over het bouwland. MAC van Dedum houdt zaterdag 16 november de eerste officiële ‘off the roadrit’.

Lees meer over deze ruige rit in het persbericht van MAC van Dedum:

Op zaterdag 16 november organiseert de MAC van Dedem de eerste officiële off the road rit van Balkbrug. Met een veertig kilometer lange route door Balkbrug en omstreken is dit een unieke primeur voor Balkbrug!

Over zandwegen, bouwland en door de bossen loopt de mooie route voor de eerste off the road rit van Balkbrug. Op zaterdag 16 november kan er gestart worden vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur op het terrein naast de Diamanthal aan de Hoogeveenseweg 34 in Balkbrug. Vooraf kunnen de rijders het inschrijfformulier downloaden via de website van de MAC van Dedem, www.macvandedem.nl.

Naast de jaarlijkse Internationale Grasbaanraces tijdens de Pasen, is de off the road rit een nieuw motorevenement dat de MAC van Dedem in Balkbrug organiseert. Een motorevenement met recreatief karakter zonder wedstrijd element. Dat staat garant voor een spectaculaire dag met motoren in de omgeving van Balkbrug! Houdt de Facebook- en Twitterpagina van deze eerste off the road rit in Balkbrug in de gaten voor het laatste nieuws.

www.macvandedem.nl

www.facebook.com/OfftheroadBalkbrug

www.twitter.com/OffTheRoadRit

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.