derde plaats voor jordy luisman in lohne

Renner Jordy Luisman van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld werd derde tijdens de Deutschland Cup in het Duitse Lohne.

Lees er meer over in het verslag dat ATB & Cyclocross Team Lemelerveld ons stuurde:

Afgelopen weekend stonden er wederom diverse wedstrijden op het programma voor de renners van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld. Op zaterdag werd in Lochem deelgenomen aan de eerste wedstrijd van de GOW regiocompetitie veldrijden en op zondag stonden renners aan het vertrek in het Duitse Lohne en in Apeldoorn.

In Lohne stond een veldrit welke onderdeel is van de sterk bezette Deutschland Cup op het programma. In deze wedstrijd kwam Jordy Luisman al snel vooruit te rijden met twee Duitse ploegmaten. De twee Duitsers wisten in de finale goed samen te werken waardoor Jordy de om de beurt geplaatste demarrages moest pareren. Jordy mocht uiteindelijk als derde het ereschavot betreden. In dezelfde wedstrijd finishten Niels Luisman en Mats Lammertink op de plaatsen 7 en 11.

Daags voor de wedstrijd in Lohne werd door een aantal renners deelgenomen aan de eerste GOW veldrit in Lochem. Op een afwisselende ronde reed Jordy Luisman eenvoudig naar de winst bij de Elites/Beloften. Mats Lammertink werd 5e. In diezelfde wedstrijd werden Arno Winters en Jeroen Wessel geklasseerd als 3e en 4e Amateur.

In Apeldoorn namen de gebroeders Raymond en Dennis van de Kruisweg deel aan de Apeldoornse Mountainbike Kampioenschappen. In het sterk bezet veld wisten de jongens zich goed te handhaven. Achter een viertal oudere renners reden de jonge renners van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld naar een knappe 5e en 6e plaats.

Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.