dalfsen zegt hallo jumbo

Kamphuis heeft hoge verwachtingen van de nieuwe formule, die in plaats kwam van C1000. “Klanten kunnen nu bij ons terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs.” De trots van de winkel is het ‘versplein’, met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen. “Mijn winkelteam en ik zijn blij dat we nu open kunnen.”

Op 21 september ging de C1000 dicht voor een metamorfose naar Jumbo. Na een kleine uitbreiding is er nu 1350 vierkante meter winkelruimte. Klanten kunnen gebruik blijven maken van de bezorgservice en de vervoerservice vanuit Hoonhorst. Ook kan de klant nu zelf de boodschappen scannen. Ze treffen daar bekende gezichten, want alle medewerkers van C1000 zijn meegegaan naar Jumbo.

Jumbo telt momenteel ruim 350 winkels. Na de overname van Super de Boer in 2009 en C1000 in 2012, is het bedrijf nu de tweede supermarktketen in Nederland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.