Home / archiefcentraal / concert organist en trompettist in lemelerveld

concert organist en trompettist in lemelerveld

Organist Martin Mans en trompetspeelster Jantine Kalkman geven op 2 november een concert in de Willem Hendrik Zwart Hal in Lemelerveld. Samen met de klanken van de twee instrumenten laat het duo verschillende nummers horen.

Dit zijn bestaande nummers, zoals “I dreamed a dream’ van Andrew Lloyd Webber, maar ook improvisaties. Die worden gedaan door Martin op het orgel.

Martin ken je misschien van de muziekgroep Vocalgroup VOICE. Die muziekgroep brengt klassieke en populaire koormuziek van hoog niveau. Of je kent hem van zijn dirigentschap van het Canadese Mannenkoor LIBERTAS “The Voice of Liberty”. Een aantal keren per jaar reist hij naar Ontario in Canada om leiding te geven aan dit mannenkoor.

De 21-jarige Jantine deed mee aan verschillende concertreizen, onder andere naar Engeland, Canada, Duitsland, Frankrijk, Amerika en Zuid-Afrika.

Het concert is om 20.00 uur in Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 in Lemelerveld. Reserveren is nodig. Reserveer via: Vooraf reserveren is gewenst op tel.nr. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entree bedraagt 13 euro per persoon inclusief koffie/thee met een koek en een drankje en hapje na afloop.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.