Home / archiefcentraal / column hvo de kapper marcel kerskes

column hvo de kapper marcel kerskes

Al 19 jaar knipt en kapt Marcel Kerskes samen met zijn medewerksters de sterren van de hemel. Naast mooie haren, geeft hij zijn klanten ook warmte en aandacht, want dat is volgens hem net zo belangrijk.

Persoonlijk contact is volgens De Kapper op het Vrijthof dé reden waarom ‘echte’ winkels het zullen blijven winnen van de vele internetshops. Hoewel Marcel privé en zakelijk altijd strikt gescheiden houdt, heeft hij via zijn werk wel zijn zwager aan de vrouw van zijn dromen geholpen. “Ik knipte al jaren een leuke klant, van wie ik hoorde dat ze niet veel geluk had in relaties”, vertelt hij. “Van mijn zwager hoorde ik soortgelijke verhalen. Hoewel ik altijd een hekel had aan koppelaars, had ik het idee dat het tussen hen best eens zou kunnen klikken. Ik heb ze elkaars telefoonnummers gegeven en ze zijn nu alweer een jaar of tien heel gelukkig met elkaar.”

Sporten is zijn grote hobby. Hij loopt veel hard, wielrent te weinig en kijkt graag naar voetbal. “Dat doe ik als Feyenoorder, maar ik heb ook een seizoenkaart bij FC Twente, een prachtclub met een goede sfeer. Sport is belangrijk. Daarom sponsoren wij veel plaatselijke verenigingen. Daarnaast steunen we de Cliniclowns al tien jaar lang met veel plezier.”

Inmiddels mag Marcel ook veel toeristen tot zijn klandizie rekenen. “Vakantiegangers zijn ontzettend enthousiast over Ommen. Ze vinden het aantrekkelijke winkelstad waar altijd iets te doen is en winkeliers de tijd nemen voor een gemoedelijk praatje”, vertelt hij. “In de winter is het hier wat stiller. Misschien is het een idee om tijdens de koopavonden muziekavonden te organiseren waar regionaal talent de kans krijgt om op het podium te staan.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.