Home / archiefcentraal / college dalfsen bezoekt lemelerveld

college dalfsen bezoekt lemelerveld

Het college van burgemeester en wethouders bezoekt dinsdag 5 november Lemelerveld om te praten met de inwoners van deze plaats en Dalmsholte. Dit gebeurt in Zaal Reimink.

Jaarlijks bezoekt het college alle kernen in haar gemeente. Tijdens deze avond worden inwoners van de kern op de hoogte gebracht van de gebeurtenissen in de buurt. Daarnaast wil de gemeente graag weten wat er in de buurt speelt. In Lemelerveld komen onder meer de stand van zaken rondom de N348, woningbouw en het Kroonplein aan de orde.

De gemeente Dalfsen wil graag weten wat er leeft onder inwoners. Daarom wordt er veel waarde gehecht aan de gemeentelijke informatieavonden. Tijdens de informatieavond is er ruimte om vragen te stellen aan de collegeleden. Het is ook mogelijk uw vraag te mailen naar e.zwiers@dalfsen.nl. Uw vraag wordt dan beantwoord tijdens de avond.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.