Home / archiefcentraal / clubkampioenschappen atletiek op westbroek

clubkampioenschappen atletiek op westbroek

Op Sportpark Westbroek in Ommen zijn zaterdag 5 oktober weer de jaarlijkse clubkampioenschappen atletiek van ACO van Elderen uit Ommen, AV Spurt ’88 uit Hardenberg, AV Salland uit Raalte, AV Twenterand uit Vriezeveen en Atlectic uit Nijverdal.

Vanaf 9:30 uur doen ongeveer 180 atleten mee aan een zeskamp die bestaat uit twee hardloopvarianten, ver- en hoogspringen, kogelstoten en speerwerpen. Naast de zeskamp wordt ook de 3000 en 5000 meter gelopen. De dag wordt afgesloten met een estafette 4×400 meter, waarbij iedere vereniging een eigen ploeg afvaardigt. Ruim 50 vrijwilligers en juryleden zullen de dag in goede banen leiden en er een sportief succes van maken.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.