bonte stegge klust voor niruta

Basisschool De Bonte Stegge in Dalfsen is vrijdag 18 oktober begonnen met de actie ‘Help mee voor Namasté’.

Elk jaar houdt de school een actie voor Niruta. Niruta is een meisje uit Nepal. Ze woont in het Namesté Children’s House. De school sponsort haar. Vrijdag spraken de kinderen haar via Skype en stelden ze haar vragen.

De kinderen gaan vanaf nu bezig met een inzamelactie om geld in te zamelen voor Niruta. De kinderen gaan klusjes doen voor geld. Op vrijdag 13 december worden de kaarten verzameld en op 19 december sluit een kerstmarkt de actie af.

De school overhandigt dan ook het geldbedrag aan Hilde Bleijswijk van de stichting Namesté.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.