Home / archiefcentraal / belangrijk duel sv nieuwleusen tegen svv

belangrijk duel sv nieuwleusen tegen svv

Na een vrij weekend voor de selectie van S.V. Nieuwleusen, staat voor komende zaterdag een thuiswedstrijd tegen S.V.V. ‘56 uit Sibculo op het programma. De gasten zijn terug te vinden in de onderste regionen van de ranglijst.

Voor de Nieuwleusenaren is het van belang om na de uitoverwinning tegen Hardenberg ‘85 deze thuiswedstrijd te winnen. Wanneer S.V. Nieuwleusen hier in slaagt kan de ploeg van Alex Booij zich gaan nestelen in de subtop van de 3e klasse.

Uiteraard is het nog te vroeg om in dit stadium van de competitie al conclusies te trekken. De resultaten van S.V. Nieuwleusen zijn tot nu toe nog erg wisselend. Dit als gevolg van aantal blessures en het inpassen van een aantal jonge spelers.

De wedstrijd begint zaterdag 26 oktober om 14.30u op sportpark ‘t klaverblad. Voor het volledige competitieprogramma en overig nieuws kunt u terecht op www.svnieuwleusen.nl

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.