Home / archiefcentraal / autos gezocht voor toertocht

autos gezocht voor toertocht

Wil je een groep autistische kinderen een plezier doen en heb je een Amerikaanse auto? Dan is Bert Zielman Motor Camping Calluna op zoek naar jou! De Motor Camping zoekt namelijk zoveel mogelijk auto’s om mee te doen aan een toertocht.

Zondag 20 oktober gaat Bert Zielman toeren met de kinderen. Om half 12 vertrekken de auto’s vanaf café Calluna in Ommen naar Zwolle. Eenmaal in Zwolle maken de auto’s rechtsomkeert richting Ommen. Als de auto’s terug zijn bij het café, wordt er wat gegeten.

Je kunt je aanmelden via info@cafecalluna.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.