Home / archiefcentraal / arthur en de strijd om camelot in carrousel

arthur en de strijd om camelot in carrousel

In theater De Carrousel in Ommen is op zondag 3 november de voorstelling ‘Arthur en de Strijd om Camelot’. Dit is een avontuurlijke familiemusical van I&L Entertainment.

Het verhaal over koning Arthur en de ridders van de ronde rafel spreekt al eeuwenlang tot de verbeelding. In deze mythische legende komen thema’s als gelijkheid, moed, vriendschap en liefde voor, die al jaren dankbaar gebruikt worden in films, series, boeken, liedjes en voorstellingen. Duik samen met Arthur in dit spannende en swingende musicalverhaal

Arthur heeft het zwaar. Op school is hij het mikpunt van pesterijen en thuis kan hij totaal niet overweg met zijn stiefmoeder. Vaak droomt hij dan ook weg bij de verhalen over zijn grote held Koning Arthur. Als hij tijdens een heftige storm geraakt wordt door de bliksem, ontwaakt hij, vol verbazing, in de wereld van zijn lievelingsverhaal. Daar sluit hij vriendschap met de mooie Guinevere en de stoere ridder Lancelot.

Samen gaan ze op zoek naar het magische zwaard in de steen. Want degene die dit zwaard te pakken krijgt zal de baas worden van het land. Helaas voor de nieuwe vrienden, is ook de kwaadaardige popdiva Morgana op zoek naar het magische voorwerp. Samen met haar domme hulpje Mordred zet ze alles op alles om Arthur te dwarsbomen. Wie zal als eerste het zwaard vinden? En wie zal Koning(in) worden van het land? De Arthur-legende is speciaal voor de hele familie vertaald naar een hippe, humorvolle en avontuurlijke familiemusical. Een musical over moed, vriendschap, familie en liefde.

De musical op 3 november in theater Carrosuel begint om 15 uur en duurt ongeveer 90 minuten. Kaarten kosten 9 euro en zijn te bestellen via info@theatercarrousel.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.