arie slob als held ontvangen bij veldzicht

“Hiermee willen de medewerkers en patiënten hem bedanken voor zijn enorme inzet om de tbs-kliniek en

daarmee de werkgelegenheid en de unieke expertise van de kliniek te behouden,” zegt Mirjam Kwint van Veldzicht. “Tegelijkertijd is de actie de laatste in het proces van sluiting, en sinds vorige week het open

blijven, van de kliniek.”

Naast partijleider Arie Slob waren Gert-Jan Segers (Tweedekamerlid ChristenUnie), Jan Westert (Fractievoorzitter ChristenUnie Provinciale Staten), Jannes Janssen (Wethouder Hardenberg) en Wim Boersma (Fractievoorzitter ChristenUnie Hardenberg) bij Veldzicht. Ook de voorzitters van dorpsverenigingen Plaatselijk Belang Balkbrug en Dedemsvaart maakten hun opwachting.

Het actiecomité heeft in het voorjaar de organisatie van de acties voor behoud van werkgelegenheid en expertise van FPC Veldzicht vorm gegeven. Deze laatste actie is de kroon op alle inspanningen die zijn gedaan en laat zien dat de acties eraan hebben meegeholpen om het belang van het open houden van de tbs-kliniek duidelijk te maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.