Home / archiefcentraal / ariane inden uitgebreid met voetreflextherapie

ariane inden uitgebreid met voetreflextherapie

Ze hadden het er al enkele jaren over, maar nu hebben Janny Sturris, eigenaar van Schoonheidssalon Ariane Inden en voetreflextherapeut Ellen Kuipers de handen ineen geslagen. Door middel van voetreflextherapie helpt Ellen op maandag mensen die lichamelijke en/of psychische klachten hebben. Naast behandeling in de schoonheidssalon konden mensen al terecht voor een kappersbehandeling door Dianne van Haarmode Marja uit Den Ham en nu dus ook voor voetreflextherapie, spatadertherapie en ‘tenen lezen’.

Ellen was al vroeg geboeid door tenen: “Bij vriendjes keek ik altijd naar de tenen. Als die me niet aanstonden, werd het met de verkering ook vaak niks. Toen wist ik nog niets van het lezen van tenen, maar op een of andere manier gaf het me toch informatie. Toen ik na mijn opleiding tot voetreflextherapeut hoorde van cursussen tenen lezen, heb ik me daar direct voor opgegeven. Het is echt ontzettend leuk om te zien hoeveel informatie tenen geven over iemands persoonlijkheid. Het is echter niet alleen maar leuk, het kan ook hulp bieden bij het zoeken naar de juiste opleiding of baan en inzicht geven in relaties, zowel op het persoonlijke vlak als op het gebied van werk en collega’s.”

De voetreflextherapie blijft het belangrijkst voor Ellen. Ze legt uit: “De voet weerspiegelt het lichaam. Alle organen zijn te vinden en zelfs te voelen in de voet. Het lichaam streeft naar evenwicht. Als dat er niet is, krijgen mensen klachten. Door de doorbloeding van de voet en dus de organen te stimuleren, ondersteun ik het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het resultaat is dat mensen zich beter voelen, meer energie hebben en dat klachten verminderen.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.