Home / archiefcentraal / annelies bakelaar lijsttrekker cda ommen

annelies bakelaar lijsttrekker cda ommen

“Het CDA Ommen is zeer ingenomen met de nieuwe lijsttrekker,” zegt bestuurssecretaris Arent Beugelink. Bakelaar woont al bijna negen jaar samen met haar man en zoon in Stegeren. Sinds 2006 is ze actief binnen het CDA Ommen. Eerst als raadslid en sinds 2010 is zij fractievoorzitter en aanvoerder van de coalitie en het coalitiekakkoord ‘in het belang van Ommen’.

“In Annelies heeft het CDA Ommen een energieke en enthousiaste lijsttrekker gevonden die mensen en situaties verbindt, kijkt naar mogelijkheden en oprecht en echt is,” vertelt Beugelink. “Op haar eigen wijze geeft ze het gedachtegoed van het CDA in haar dagelijkse leven weer.” Een bijzondere uiting hiervan is te vinden in haar gedichtenbundel ‘dienende druppels’ die zij in het voorjaar van 2013 heeft geschreven.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.