Home / archiefcentraal / witharen steekt handen uit mouwen

witharen steekt handen uit mouwen

Het heeft een tijd geduurd voordat de Stichting Speelplaats Witharen het groene licht kreeg om de parkeerplaats bij de basisschool PCB De Triangel te vergroten. Maar toen het eenmaal zover was werd er ook snel gehandeld.

In samenwerking met Plaatselijk Belang Witharen en de school kon dit project vorige week voorbereid worden. En op zaterdag 21 september hebben ouders, kinderen en het team van de school de handen uit de mouwen gestoken om 380 vierkante meter nieuw parkeerterrein te bestraten. Dankzij de goede organisatie van de SSW kon deze klus om 15.00 uur worden afgerond.

Lees ook

Hoogste opbrengst kinderpostzegels voor De Triangel in Witharen

WITHAREN – Nout, Selwin en Sven van basisschool de Triangel in Witharen hebben gemiddeld de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.