witgoedmarkt met hoge kortingen bij epommen

Na het succes van vorig jaar organiseert EP:Ommen ook dit jaar weer een Witgoedmarkt. Op zaterdag 21 september kunt u profiteren van extra hoge kortingen op een speciale partij witgoedartikelen. Nieuwe wasmachines, drogers, koelkasten, vaatwassers, diepvriezers en andere huishoudelijke apparatuur van gerenommeerde merken met volledige fabrieksgarantie zijn in de aanbieding.

Nieuw dit jaar zijn de LED TV’s voor een speciale prijs in diverse merken en voor speciale prijzen op geselecteerde modellen of showroom modellen.

De eerste 25 klanten die een witgoedapparaat aanschaffen, ontvangen tevens een cadeau. Alles staat buiten opgesteld in een tent en in de winkel. De koffie met cake staat klaar. De gekochte apparaten kunnen tevens bezorgd worden door een team van monteurs. EP:Ommen is op 21 september geopend van 9 tot 17 uur. Voor deze actie geldt ‘op=op’. www.epommen.nl, info@epommen.nl of 0529-450365.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.