winnaars tijdens het weekend van het varken

Aan het Weekend van het Varken op 14 en 15 september deden in heel Nederland 39 bedrijven mee, waaronder enkele in het Vechtdal.

Bij zichtstal An’n Dwarsdiek van de familie Schuldink was van alles te beleven zoals ‘snuitschieten’, een biggenrace, ‘bigknuffelen’, een quiz, een kleurwedstrijd en een verloting. Ook konden kinderen zich als een big laten schminken.

Bij de biggenrace waren vele vleesprijzen te winnen, die na afloop van elke race gelijk uitgereikt werden. Later in de week was de prijsuitreiking van de andere prijzen. Desiree Burrekers uit Dedemsvaart won de quiz en Lise Pekel (11) uit Hoogeveen en Stijn Pol (5) uit Hollandscheveld wonnen de kleurwedstrijd. Amy Poelarends uit Ommen won de vleesschotel.

Winnaar van het Holle-Bolle-Big-Biggendansspel en een rollade was mevrouw A. Stoeten uit Ommen en winnaar van de iPad mini was Tess Kuiper uit Dedemsvaart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.