Home / archiefcentraal / wiechers wonen opent vernieuwde winkel

wiechers wonen opent vernieuwde winkel

De grondige verbouwing van het markante pand van Wiechers Wonen aan de Balkerweg in Ommen is klaar. Vrijdag 27 en zaterdag 28 september is er een feestelijk open huis. “Iedereen is uitgenodigd om de winkel te komen bekijken onder het genot van een hapje en een drankje,” vertelt eigenaar Hilbert Wiechers.

Het pand is zowel van buiten als van binnen geheel vernieuwd. Hoe bijzonder is het om in deze tijden van economische crisis zo te investeren in je zaak? “Ook tijdens de crisis moet je blijven vooruitdenken en initiatieven durven nemen. Wij hebben vertrouwen in de toekomst en willen daarom ook blijven investeren in die toekomst.”

De verbouwing heeft de woonwinkel een sfeervolle, moderne en open uitstraling gegeven. “Klanten, dat is waar het hier om draait,” vertelt Connie Wiechers. “Het gaat om hun interieur, hun manier van leven, hun favoriete kleuren en sfeer. Onze nieuwe winkel geeft ons de juiste omlijsting om onze klanten te inspireren en te adviseren. En dat doen we graag in onze winkel, waar we de klanten nu ook kunnen ontvangen in onze gezellige nieuwe keuken met haard of op ons terras buiten.”

Hilbert en Connie hechten veel waarde aan een inspirerende en prettige sfeer. “Wij willen dat onze klanten zich welkom voelen, dat ze zich op hun gemak voelen alsof ze thuis zijn. Steeds vaker zien we bijvoorbeeld vriendinnen die samen een bezoekje brengen aan onze winkel, gezellig een kopje koffie drinken en vervolgens de winkel doorgaan om zich te laten inspireren. Dat zien we graag.”

Het open huis is vrijdag 27 september van 14 tot 21 uur en zaterdag 28 september van 12 tot 17 uur. Wiechers Wonen bevindt zich aan Balkerweg 22a in Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.