week van de cooperatie bij rabobank vvs

Bij de Rabobank Vaart en Vecht is het van 8 tot 12 oktober Week van de Coöperatie. Er staan die week allerlei activiteiten op het programma.

“De Rabobank beschouwt geld niet als doel, maar als middel om doelen te bereiken,” aldus de woordvoerder. “Dat gaat beter door onderlinge samenwerking. Samen sterker dus. Dat is ook het thema van De Week van de Coöperatie die Rabobank Vaart en Vechtstreek organiseert.”

De Week van de Coöperatie start op dinsdag 8 oktober met ‘Samen Winnen’, een sportquiz voor jongeren van 18 tot en met 25 jaar. De quiz staat onder leiding van de bekende sport- en tv presentator Wilfred Genee. Voor ondernemers organiseert de bank op woensdag 9 oktober ‘Samen Duurzaam’, met workshops over duurzaamheid. Sprekers zijn Geert Jan Prins, directeur van Will2Sustain, en Bart Jan Krouwel, oud-directeur MVO van Rabobank Nederland. Donderdag 10 oktober is ‘Samen Coöperatie’ de titel van een van de ledenbijeenkomsten. Daar spreekt Dirk Duijzer, directeur Coöperatie & Duurzaamheid van Rabobank Nederland.

Onderdeel van de Week van de Coöperatie is de jaarlijkse Coöperatiedag. Onder de noemer Samen Aanpakken is dat hét moment voor de medewerkers van de Rabobank om iets voor de gemeenschap te doen. Zij bezoeken op vrijdag 11 oktober tal van maatschappelijke projecten waar ze de handen uit de mouwen steken en er samen wat moois van maken.

Rabobank Vaart en Vechtstreek sluit de Week van de Coöperatie op zaterdag 12 oktober af met een open dag van kantoor Heemserhoek voor leden, klanten en andere belangstellenden. Die dag kan tussen 10 en 16 uur het gebouw worden bezichtigd en zijn er presentaties. Voor kinderen is er een springkussen en komt Nationaal Kampioen Kindergoochelen Magic John zijn goochelkunsten vertonen.

Voor de activiteiten van 8, 9 en 10 oktober moeten klanten en leden zich aanmelden. Aanmelden is niet nodig voor de Open Dag van 12 oktober. Meer informatie over de Week van de Coöperatie staat op de website van de bank www.rabobank.nk/vvs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.