vrijwilligers gezocht door vacaturebank ommen

De Vrijwilligers VacatureBank is een informatiepunt voor mensen die vrijwilligerswerk willen doen en organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers. Deze week is Stichting Theater Carrousel op zoek naar een penningmeester en zoekt Stichting Oud Ommen vrijwilligers voor diverse activiteiten op historisch gebied.

Kijk voor de overige vacatures op www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl. Vrijwilligerssteunpunt Ommen is gevestigd in het gemeentehuis Ommen aan de Chevalleraustraat 2, 7731 EE Ommen en te bereiken via telefoonnummer 14 0529 en vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl Het Steunpunt is elke maandag en donderdag van 8.30 tot 12.30 uur open.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.