vorstelijk wonen in driesprong in hanzestad

Na een jarenlange voorbereiding is in juli gestart met de uitvoering van het eerste gebouw in het centrum van Ommen: het Marktgebouw. De komende tijd wordt ook gestart met de andere gebouwen. Onder de naam “Hanzestad-Ommen” wordt het centrum van Ommen de komende jaren flink gerenoveerd.

Voor het project is de website www.Hanzestad-Ommen.nl ontwikkeld. Op die site vindt u heel veel informatie over de gebouwen die de komende jaren in het centrum worden gerealiseerd.

Eén van de meest opvallende gebouwen in de eerste fase is ‘De Driesprong’. Dit gebouw wordt gerealiseerd op de kop van de Varsenerstraat, aan de rand van het centrum met prachtig uitzicht. Het gebouw huisvest een apotheek op de begane grond en vijf zeer luxe appartementen op de twee verdiepingen. Het klassieke en eigenzinnige ontwerp is van architect Gerlof van der Veen die het volgende over de Driesprong zegt: “Mensen die echt eens iets anders willen zien dan een standaard appartement moeten even de moeite nemen om te kijken naar de website van Hanzestad. Omdat het gebouw slechts vijf appartementen telt en als een driespanner is gebouwd, zijn het woningen geworden met een hele mooie lichtinval, bijna rondom uitzicht en ook prachtige buitenruimten.”

Het opleveringsniveau van de woningen is volgens Van der Veen riant. “Ik bedoel: energiezuinige en comfortabele vloerverwarming in alle kamers en dus geen radiatoren in het zicht. Zwevende dekvloeren zodat men ook stenen vloeren kan toepassen en de geluidsisolatie naar de buren optimaal is. Een ruime lift vanaf de kelder tot de tweede verdieping. Grote extra bergruimten voor elke woning in de kelder. Buitenruimten met een minimale oppervlakte van 15 vierkante meter.”

De opleveringen is inclusief luxe keukens. “En niet onbelangrijk, de prijzen vallen heel erg mee. Gewoon even kijken dus op Hanzestad Ommen, gebouw de Driesprong.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.