Home / archiefcentraal / vacatures voor vrijwilligers dalfsennieuwleusen

vacatures voor vrijwilligers dalfsennieuwleusen

Het Vrijwilligerspunt Dalfsen/Nieuwleusen is wekelijks op zoek naar vrijwilligers. Deze week zoekt Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel vrijwilligers, die een uurtje per week, bijvoorbeeld een bezoekje willen brengen aan ouderen, mensen met beperking of mensen die eenzaam zijn. Contact via Lucia Wolters: lwolters@vrijwilligethuiszorg.nl, of 0548-638830.

Sensoor zoekt Vrijwilligers die een luisterend oor willen bieden. Het uitvoerende werk geschiedt aan de telefoon of achter de computer. Je krijgt een basistraining en inwerkperiode. Meer informatie via info@sensooroostnederland.nl of 074-2552551.

Het Vrijwilligerspunt bevindt zich in Dalfsen aan Ruitenborghstraat 56. Het spreekuur in Dalfsen is op dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur (088 850 8118). Het spreekuur in Nieuwleusen is op donderdagochtend van 10 tot 11 uur. Website: www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl . Email: info@vrijwilligerspuntdalfsen.nl of tlangbroek@landstede.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.