Home / archiefcentraal / t vazel stopt met zaalvoetbaltoernooi

t vazel stopt met zaalvoetbaltoernooi

Het zaalvoetbaltoernooi dat altijd plaatsvond tussen kerst en oud en nieuw is voor veel voetballiefhebbers in Nieuwleusen en in het Vechtdal een traditie. “We kunnen eigenlijk alleen maar positief terugkijken op tien hele mooie edities,” aldus mede-organisator Jan Westerman. “Het voetbalevenement, de badjassenceremonie en feestavonden waren altijd klasse.”

Aan een tekort aan teams heeft het niet gelegen: waar in het begin nog zestien teams deelnamen is het evenement uitgegroeid naar 24 teams. “De organisatie neemt nu eenmaal tijd in beslag en het vergt veel vrijwilligers. Het is nu mooi geweest. We hopen natuurlijk wel dat de traditie van dit schitterende evenement in stand kan worden gehouden. De organisatie zou het dan ook mooi vinden wanneer andere vriendengroepen of verenigingen in Nieuwleusen in dezelfde formule dit willen overnemen zodat ook dit jaar weer de traditie teams zoals Gebo, FC Bal op Dak, FC Ankum en F-team terug te zien zijn in de sporthallen Nieuwleusen”.

Gegadigden worden verzocht contact op te nemen met de vrienden van het Vazel of een email te sturen naar info@2kwasten.nl

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.