subsidie op zonnepanelen bij groen

Ondernemers uit de Gemeente Ommen kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om via Installatietechniek Groen zonnepanelen aan te schaffen met subsidie van de provincie Overijssel.

Samen met 32 ondernemers uit Ommen heeft Groen in 2012 een zogenaamde ‘tender regeling’ voor subsidie aangevraagd bij de provincie Overijssel.

Deze ‘tender’ is goedgekeurd door de provincie en de subsidie kan alléén door Groen worden uitgekeerd. Momenteel zijn de montageploegen druk bezig om totaal 3400 zonnepanelen mét subsidie in een straal van 6 kilometer rondom Ommen te plaatsen.

Voordelen voor de ondernemer zijn dat de subsidie rechtstreeks wordt uitgekeerd, dus geen extra werk. de ondernemer bespaart direct op de energienota én de aanschaf van zonnepanelen zorgt

voor vele aantrekkelijke fiscale voordelen.

Veel Ommer bedrijven hebben dit jaar al zonnepanelen op hun bedrijfsgebouwen laten plaatsen. Zij profiteren dus al volop van de zon.

Op dit moment is 85 procent van het subsidiebedrag uitgekeerd en de regeling loopt nog tot 1 november. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank Groen van Installatietechniek Groen (0529) 45 22 03 of www.installatietechniek-groen.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.