stralende leerlingen zonder electrosmog

Bij aanvang van het nieuwe schooljaar was de H.Hartschool letterlijk stralend schoon. Terwijl de leerlingen nog vakantie vierden, maar de leerkrachten zich weer begonnen voor te bereiden op het nieuwe schooljaar, liep Henri Berends nauwgezet met zijn wichelroede door de school om alle klaslokalen te neutraliseren. “Naast mijn werk als installateur, hou ik me al jaren bezig met het neutraliseren van straling in woonhuizen en kantoorgebouwen”, vertelt de Lemelervelder. “Sommige mensen lachen erom, maar het is gewoon een feit dat er mede door het gebruik van draadloze apparatuur steeds meer straling in de lucht komt. Ben je daar gevoelig voor, dan kun je een heel scala aan onverklaarbare gezondheidsklachten ontwikkelen, waar je pas vanaf raakt, als je woon- en werkruimte geneutraliseerd zijn is. Je hoeft er ook niet in te geloven. Het werkt gewoon.”

Kinderen zijn minstens zo gevoelig voor straling als volwassenen. Niet voor niets komen er steeds meer zogenaamde ‘nieuwetijdskinderen’, die last hebben van klachten uit het autistisch spectrum, ADHD en allergieën. “Voor dat soort overgevoelige kinderen kunnen digiborden, mobiele telefoons, maar ook de simpele TL-buizen letterlijk levensgevaarlijk zijn”, weet Berends. Dus toen hij na de verbouwing van de Heidparkschool tijdens de officiële opening bijna flauwviel van de enorme hoeveelheid elektrosmog die er hing, ondernam hij onmiddellijk actie. “Ik ben met een aantal docenten de school doorgelopen en heb ze laten voelen wat die straling nu eigenlijk inhoudt”, vertelt hij. “Daarna heb ik de school op eigen initiatief geneutraliseerd en ben ik er opnieuw met hen doorgelopen. Op één na voelden ze allemaal het verschil.”

Zo kwam het balletje aan het rollen. Het verhaal ging als een lopend vuurtje rond en al snel kreeg Berends de vraag van de H. Hartschool om ook bij hen de boel te komen neutraliseren. Ook hier merken de leerkrachten het verschil. “Kinderen klagen minder snel over hoofdpijn”, bevestigt schooldirecteur Mariette Eilert. “Niet iedereen is gevoelig voor de deze straling maar door dit preventief te doen, handelen we pro-actief en zijn we dit schooljaar goed van start gegaan. Een goede voorbereiding geeft energie, straling onttrekt energie en naar school gaan en leren kost natuurlijke energie. Als H.Hartschool hebben wij hierin de balans gezocht. We kunnen niet van alle kinderen een ster maken maar we kunnen kinderen wel laten stralen.” Kijk voor meer info op www.magistraal.org

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.