spetterende afsluiting bissingh 2013

Het afsluitende weekend van de Bissingh met het bekende Bissingh Blaasorkestenfestival leek even in het water te vallen, maar niets is minder waar. Op de zaterdag begon het alleen het laatste half uurtje te regenen en op de zondag brak de zon op het juiste moment door en zorgde opnieuw voor een spetterende dag met veel muziek, bezoek en plezier.

Net als voorgaande jaren is het Bissingh Blaasorkestenfestival een grote topper tijdens de zomerevenementen, dat veel bezoekers naar het centrum van Ommen trekt. Het organiserende Flater Pret Orkest was dan ook meer dan tevreden. Op de terrassen in Ommen was het deze twee dagen moeilijk om nog een plekje te bemachtigen. Voor alle zekerheid – met dat Nederlandse weer weet je het nooit zeker – waren er voor de zondag tenten geplaatst. Deze waren niet echt nodig, maar zorgden wel voor een leuke sfeer in het centrum.

Zowel op de zaterdag als de zondag speelden meer dan tien orkesten uit het hele land vol enthousiasme. Het was voor sommigen uit het publiek, zowel jong als oud, dan ook moeilijk om stil te blijven zitten. Voor de spelende orkesten was dat een leuke interactie op hun muziekspel. Kortom, een spetterende afsluiting van een zomer vol prachtige activiteiten in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.