shoeby in ommen viert haar 25 jarig jubileum

Op woensdag 18 september is het 2,5 jaar geleden dat Shoeby haar deuren opende in de Brugstraat in Ommen. Feikje Schuitmaker en haar team grijpen deze gelegenheid aan om hun klanten eens extra in het zonnetje te zetten. Van 18 tot en met 21 september profiteren alle klanten van een spetterende voordeelactie. Speciaal voor de kids is op 18 september van 13.30 tot 17.00 uur een schminkster aanwezig. Daarnaast is er op 21 september van 13.00 tot 16.00 uur een ballonnenclown.

Shoeby biedt fashion voor dames, heren, en kinderen. De winkel van Feikje is één van de ruim 250 Shoeby winkels in Nederland en België. Shoeby onderscheidt zich door de uitstekende service, de gastvrijheid, de goede prijs/kwaliteitverhouding en de snel wisselende collecties.

Trendy of gekleed, voor een dagelijkse of bijzondere gelegenheid: Shoeby heeft voor elk wat wils. Naast de eigen labels Eksept voor dames en Cult Edition voor heren vindt men bij Shoeby ook een kidscollectie (in de maten 92 t/m 176) met voor de meisjes Jilly en Jill en voor de jongens Mitch en MTC. Shoeby biedt vooral variatie, twee keer per week worden er nieuwe items aan de collectie toegevoegd.

Bij Shoeby kun je ook terecht voor advies van Jouw Personal Shopper. Deze geeft je modeadvies op maat, beantwoordt al je fashionvragen, is op de hoogte van de laatste trends en weet je perfect te stylen voor elke gelegenheid. Neem kledingstukken uit je kledingkast mee die je nooit meer draagt. Onze stylistes staan speciaal voor je klaar om deze kledingstukken te combineren met nieuwe kleding volgens de nieuwste trends.

Vaste klanten hebben een streepje voor bij Shoeby. Houders van een Shoeby Card worden regelmatig geïnformeerd over interessante aanbiedingen, exclusieve koopavonden en uiteraard de laatste modetrends. Daarnaast spaar je bij iedere aankoop punten. Maandelijks krijg je de door jouw gespaarde punten uitgekeerd via de Shoeby Cheque. Shoeby bevindt zich aan de Brugstraat 29 in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.