sercodak speelt om supercup in trefkoele

Bouwput of niet, de Trefkoele is zaterdag 22 september het decor van de strijd om de Supercup handbal. De dames van landskampioen en bekerwinnaar Sercodak spelen tegen verliezend bekerfinalist Hellas uit Den Haag.

Jaarlijks spelen aan het begin van het seizoen de Landskampioen en de Bekerwinnaar tegen elkaar om de eerste officiële prijs van het seizoen, de Supercup. Omdat Sercodak Dalfsen naast het Landskampioenschap ook de Beker heeft gewonnen, mag Hellas uit Den Haag als verliezend bekerfinalist deelnemen aan de Supercup.

De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 22 september om 14 uur in De Trefkoele in Dalfsen. De hal is geopend vanaf 12:30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.