Home / archiefcentraal / paard springt over loungebank met vrouw

paard springt over loungebank met vrouw

Ja, je ziet het goed. Het paard op de foto springt over een loungebank. En ja, op die bank zit een vrouw op haar gemak met een bakje koffie. Zaterdag hield rijvereniging Rijden is Kunst uit Zwolle een concours. Voor dat concours had de vereniging een loungeset van Wagenmans Wonen uit Lemelerveld geleend.

De woninginrichtingzaak stelt loungesets beschikbaar aan verenigingen en stichtingen in de regio die een activiteit organiseren. Deze mogen gratis geleend worden van Wagenmans Wonen. Wagenmans stelt als voorwaarde voor het lenen, dat verenigingen via social media kenbaar maken dat de loungeset door hen beschikbaar is gesteld. En zo’n foto als deze erbij, doet het dan natuurlijk extra goed.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.