ovc 21 steunt actie fc milan voor duchenne

Milan Heerink leider van de A-junioren van OVC ’21 heeft de ziekte van Duchenne. Broer Otmar, speler bij de A-jeugd en vader Frans doen mee aan een mountainbike-tocht van 700 km. Twee teams van 4 personen zijn ingeschreven. Doel van deze tocht is fietsen voor de strijd tegen de spierziekte.

Om hieraan aan mee te kunnen doen moet sponsorgeld worden meegenomen. Dit geld wordt gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek. Ook OVC ’21 steunt deze actie van harte en heeft de afgelopen periode enkele acties gehouden zoals een statiegeldactie bij de supermarkten Albert Heijn en Jumbo.

Er is door de club een bedrag van 700 euro ingezameld. Dit bedrag is door Cor Coenen en Bram Hoving namens OVC ’21 overhandigd aan de familie en enkele deelnemers. De tocht is van 15 tot 21 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.