Home / archiefcentraal / oude tijden herleven op spokke riete

oude tijden herleven op spokke riete

Camping de Spokke-Riete vormde zaterdag het decor van de jaarlijkse Oogstdag in Oudleusen. Er waren deze dag verschillende activiteiten, waaronder een veiling. De opbrengst van de veiling gaat naar KiKa.

Verder kon het publiek genieten van verschillende dorsdemonstraties, een stand met miniatuurtrekkers, – vrachtwagen en stoommachines, een optreden van Aalt Westerman, verschillende kramen van verenigingen, een terrasje en een springkussen voor de kinderen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.