ophogen coevorderweg gestart

Deze week zijn de werkzaamheden voor het ophogen van de Coevorderweg in Ommen gestart. In opdracht van het Waterschap Velt & Vecht en de gemeente Ommen wordt de Coevorderweg ter hoogte van zorgcentrum Oldenhaghen aangepast.

Een deel van de Coevorderweg fungeert als dijk en in het kader van veiligheid moet deze opgehoogd worden. De werkzaamheden zijn naar verwachting op vrijdag 4 oktober klaar. Om te voldoen aan de juiste hoogte moet een weggedeelte van zo’n 300 meter lang opgehoogd worden, zodat in de toekomst bij hoog water de achterliggende bebouwing beter beschermd is tegen overstroming van de dijk.

De werkzaamheden bestaan uit het ophogen van de dijk met zand, het afschaven van een laag asfalt en het aanbrengen van een nieuwe laag asfalt. Naast deze werkzaamheden wordt aansluitend de belijning van de Coevorderweg tussen de Hessel Mulertbrug en de Slagenweg ook vernieuwd.

Tijdens de werkzaamheden is één weghelft over een lengte van maximaal 250 meter tot en met 27 september afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt geregeld met verkeerslichten. De overige werkzaamheden worden uitgevoerd zonder afsluitingen, om zoveel mogelijk overlast te voorkomen. Voor meer informatie over wegwerkzaamheden kunt u kijken op de website wegwerkmeldingen.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.