nu ook huidverbetering bij sauna en beauty ommen

Sauna & Beauty Ommen is een samenwerking aangegaan met Cosmetique Totale. Hierdoor kun je er nu ook terecht voor huidverbeteringsbehandelingen met de Elos en eMatrix.

Cosmetique Totale heeft zich uitsluitend gespecialiseerd in hoogwaardige huidtherapiebehandelingen en werkt alleen met HBO-opgeleide en BIG gecertificeerde huidtherapeuten die ook aangesloten zijn bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten (NVH) Bovendien heeft Cosmetique Totale een goede naam bij zorgverzekeraars en worden de behandelingen deels of volledig vergoed.

Met de Elos worden haren en huidoneffenheden met laser definitief en veilig verwijderd. De Ematrix zorgt door middel van radiofrequente energie voor aanmaak van collageen en gezonde huidcellen.

Bij Sauna & Beauty Ommen vinden ze het belangrijk dat de klant een realistisch en eerlijk advies en goede voorlichting krijgt om teleurstellingen te voorkomen. Ze adviseren dan ook altijd over de voordelen, maar ook over de eventuele nadelen. De huidtherapeuten worden voortdurend bijgeschoold om de veiligheid van de behandelingen te waarborgen. De klant wordt behandeld met de nieuwste medische behandelmethoden om acné, littekens, pigmentvlekken, couperose, rimpels, huidverslapping, en verschillende soorten van overbeharing te doen verdwijnen. Geïnteresseerden kunnen een gratis en vrijblijvend consult boeken op de open dag op 25 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.