Home / archiefcentraal / nieuwe site zorgboeren vechtdal

nieuwe site zorgboeren vechtdal

Boeren in het Vechtdal is het vliegwiel voor landbouwgerichte projecten in het Vechtdal. Het project is onderdeel van het programma Ruimte voor de Vecht. Zorg zoekt Boer maakt deel uit van Boeren in het Vechtdal. De 24 zorgboeren in het Vechtdal hebben het initiatief Zorg zoekt Boer genomen om een serieuze speler in het zorgveld te zijn. Het aanbod van deze kleinschalige zorgaanbieders in het groen is gericht op dagbesteding en zorg voor mensen van alle leeftijden. Mensen met een beperking of mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt kunnen op de boerderijen hun dag zinvol invullen.

Zorg zoekt Boer voorziet in een vraag in het Vechtdal. De kleinschaligheid, de rust en het ritme van de natuur spreekt veel mensen aan. De Vechtdal zorgboeren spelen in op de veranderingen die de huidige zorg te wachten staan. Contacten met gemeenten en andere instellingen in het Vechtdal zijn belangrijk. Zorgboeren streven naar goede samenwerking met diverse partijen, want korte directe lijnen in de regio komen ten goede aan het leveren van professionele zorg.

Ga voor meer informatie over het zorgaanbod van de Vechtdalzorgboeren naar www.zorgboerenvechtdal.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.