Home / archiefcentraal / nieuw seizoen zangles in dalfsen

nieuw seizoen zangles in dalfsen

Voor kinderen en Jongeren uit Dalfsen en omgeving die graag zingen en hun zangstem graag beter leren gebruiken is er zangles bij Xapp. Voor het nieuwe seizoen zijn nog zes lesplaatsen beschikbaar.

De zanglessen worden gegeven in het gebouw van Xapp aan de Ruitenborghstraat in Dalfsen. Er is voldoende ruimte en een goede technische ondersteuning om les te geven in microfoontechniek en algehele presentatie. Ook zullen er stemopnames maken om jouw stem te analyseren.

Tijdens de zangles leer je op een gezonde manier jouw stem te gebruiken door middel van een goede zangtechniek. Er wordt onder andere gewerkt aan houding, ademhaling, ademsteun, intonatie, timing en uitspraak. Een ander belangrijk onderdeel van de lessen is tekstinterpretatie; waar gaat de tekst over, met wat voor emotie zou je het liedje willen zingen en hoe doe je dat. Daarnaast wordt er gewerkt aan je repertoire. Je kunt zelf je favoriete nummers meenemen of je gaat samen met de begeleiding op zoek naar nummers die bij jou passen.

De minimumleeftijd is 8 jaar, de maximumleeftijd 16 en de zanglessen zijn geschikt voor beginners tot en met gevorderden. Je hoeft geen noten te kunnen lezen om de zanglessen te volgen. Natuurlijk wordt de zangles aan jouw niveau en wensen aangepast. Lessen duren 45 minuten. Kijk op www.xappzangles.nl voor meer informatie en opgave.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.