nieuw pand kuima geopend

Het pand van de belastingadviseurs van Kuima werd maandagmiddag officieel geopend. Dat werd gedaan door wethouder Klaas Agricola, die in stijl arriveerde bij het nieuwe pand in Dalfsen.

Kuima Duijst (eigenaar) is reeds jaren actief als register-belastingadviseur. Zij is met name gericht op ondernemers in het MKB, zij kunnen hun complete administratie onderbrengen bij haar. Of het nu gaat om een loonadministratie, jaarrekening, Inkomstenbelastingaangifte, Vennootschapsbelastingaangifte of om fiscale adviezen, Kuima en haar team (totaal 6 dames) staan voor u klaar om tegen zeer redelijke tarieven u hierbij behulpzaam te zijn.

Tevens is Kuima gecertificeerd NMI register-mediator. Met name de combinatie belastingadviseur en mediator is uniek in Nederland. Bij zeer veel conflicten en zaken die door mediation geregeld kunnen worden komen immers financiële en fiscale zaken naar voren. Denk maar eens aan een arbeidsconflict, een conflict over een nalatenschap, of een echtscheiding. Een echtscheiding aanvragen is vaak een moeilijke beslissing. Wanneer u bereid bent er samen uit te komen, kan een gecertificeerd mediator u bij het gehele echtscheidingsproces begeleiden. Kuima is thuis in de emotionele, maar ook alle andere aspecten van het regelen een scheiding. Mediation bij echtscheiding beoogt het oplossen van situaties waarin u liever niet naar de rechter stapt, omdat u de ontbinding van een relatie zelf wilt regelen. Bovendien wenst u de totale kosten zo beperkt mogelijk te houden. Bij scheiding is het in stand houden van de onderlinge relatie een belangrijk aspect, omdat daar veelal kinderen bij betrokken zijn. Kuima mediator neemt u aan de hand en begeleidt u door het gehele proces.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.